غذاهای سنتی تبریزمقالات

طرز تهیه کوفته تبریزی

 

مواد لازم:کوفته تبریزی

گوشت ۲بار چرخ شده نیم کیلو

لپه پخته نیم کوب شده یک فنجان

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

برنج نیم پز شده یک دوم فنجان

تخم مرغ کامل ۲ عدد

پیاز رنده شده یک دوم فنجانکوفته تبریزی

تره و مرزه خرد شده یک دوم فنجان

روغن ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه،نمک وفلفل به قدر کافی

 

 مواد داخل کوفته:کوفته تبریزی

پیاز سرخ شده ۲قاشق سوپخوری

مغزگردو خرد شده یک دوم فنجان

زرشک ۲قاشق سوپخوری

تخم مرغ آبپز ۲-۱ عدد

خلال بادام ۲قاشق سوپخوری

 

کوفته تبریزی

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود ۶-۵ دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت می دهیم و ۳ لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.

زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا